Gør noget aktivt ved smerterne. Book en tid til kranio-sakral terapi hos Birgitte Due i Aarhus.

 

Kranio-sakral terapi i Aarhus – behandling af hovedpine, hjernerystelse, whiplash mm.

Kranio-Sakral Terapi kan hjælpe på hovedpine, migræne, whiplash hjernerystelse, smerter i ansigtet, kronisk stress og muskelspændinger, stressbetonede koncentrations- og hukommelsesproblemer, led– og muskelsmerter samt indlæringsmæssige, motoriske og psykiske problemer hos børn. Jeg behandler fra 7 år og opefter.

Historien bag kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi udspringer fra en osteopatisk metode, som bygger på en rytme, der ligesom hjertes eller åndedrættets rytme kan mærkes over hele kroppen. Rytmen kaldes den kranio-sakrale puls og har en hatighed på 6- 12 slag i minuttet.

Det er det der får cerobrospinalvæsken til at blive pumpet op omkring hjernen og rygmarven. Kranio -sakral terapi bygger på den blødeste berøringsteknik man kan forestille sig, kun 5 grams tryk. Filosofien er at kroppen har de nødvendige ressourcer og er selvkorrigerende.

Kranio-sakral terapi med fokus på kroppens rytme

Den kranio-sakrale puls bliver også kaldt “livets åndedræt”, fordi den kan opfattes som et udtryk for en persons vitalitet, og forandringer i denne rytme kan derfor medføre forandringer i både krop og sjæl.

Ved hjælp af terapeutens blide tryk og opmærksomhed på pulsen, kan kroppen selv rette ubalancer der kan være opstået ved ulykker, fald, chok, stress og lignende.

Nogle er blevet hjulpet med én behandling, andre får først en væsentlig bedring efter flere behandlinger.

Hvordan foregår kranio-sakral terapi ?

Kranio sakral terapi Århus, Birgitte massere hoved

En behandling varer cirka en time hvor du ligger afslappet på en briks.

Behandlingen foregår med nænsomme berøringer, som løsner op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved, rygsøjle og bækken.

Under behandling oplever man ofte en dyb afslappelse, en nærmest meditativ søvn. Som reaktion på behandlingen oplever mange efterfølgende en udrensning af kroppen, forbigående træthed og lignende.

Disse reaktioner aftager hurtigt og er kun 
tegn på, at kroppen begynder at slippe sine problemer.

Der kan ske en bearbejdning af ubevidste gemte traumer, såfremt kroppen er parat til at slippe disse.

 

Share This