Akupunktur – hos Birgitte Due, Aarhus

Nyd lindringen af smerter og uro med akupunktur
Book en tid hos Birgitte Due. Høegh-Guldbergs Gade 133, Aarhus C

 

 

 

 

Nu kan jeg træne igen. Jeg har i en længere periode haft ondt i min højre achillessene samt ømhed på indersiden af mit venstre knæ. Jeg har lavet let styrketræning efter vejledning af en fysioterapeut med mærkbar effekt.

Ømheden har dog ikke på noget tidspunkt været helt væk.
 Jeg har fået 2 behandlinger hos Birgitte Due, Hvor hun har tjekket mig posturologisk for samsyn, kæbespændinger, sammenbid og balance på fødderne, talt med mig om problemerne og har efterfølgende behandlet mig med små akupunkturnåle i mine øre.

Det har hjulpet på ømheden, således at ømheden praktisk talt er helt væk nu. Jeg kan træne, spille bold og bevæge mig uden ømhed i knæ og achillessene.
 Jeg laver fortsat styrketræning for at forebygge.

Rene 30 år

Øreakupunktur Århus, kvinde får nåle i øret

Sådan virker akupunktur

Vores krop reagerer med smerter og spændinger, når kropsholdningen er ude af balance, når vi bruger forkerte arbejdsbevægelser, når vi arbejder i for ensidige stillinger, eller når vi har været ude for skader.

Daglige irritationer, uløste konflikter eller for stort arbejdspres påvirker også vores krop, der svarer igen med smerter, hovedpine eller andre fysiske symptomer.

Akupunktur er en af de metoder, jeg i Birgitte Due anvender til effektivt at behandle smerter og spændinger både akut og som længerevarende behandling.

 

Jeg arbejder med disse tre former for terapi.

Nada Akupunktur

Nada er en akupunkturmetode, som benyttes til at berolige hele nervesystemet, behandle angst, søvnløshed, fysik og psykisk uro, anspændthed, irritabilitet, depressionslignende tilstande, abstinenser, stoftrang mv.

Behandlingen foregår med 5 mikroskopiske nåle i hvert øre, som skal sidde i 45 til 60 minutter.

Under behandlingen ligger du behageligt på en briks, samtidigt med at jeg afspænder hele din krop. Eller sidder op og nyder en kop te, samtidigt med at nålene virker på hele dit nervesystem.

 

 

 

 

Posturologi – læren om menneskets stilling

Mange mennesker falder sammen eller har skævheder, som forårsager smerter og spændinger.

Her kan posturologi være en genvej. Vi holder os oprejst ved hjælp af tonus (spænding) i de inderste muskler.

Denne tonus kan vi oftest ikke påvirke ved at slappe af eller stå anderledes, den er centralt reguleret fra hjernen og udgør kroppens stilling.

Halvdelen af os er skæve, når vi står og slapper af. Det vil sige at nogle af de inderste muskler er mere eller mindre spændte.

Denne ubalance skyldes, at hjernen har fået forkerte eller mangelfulde oplysninger om, hvad der er vandret og lodret og derfor beregnet en forkert stilling.

I posturologi arbejder vi derfor med at genskabe musklernes symmetri.

 

Øreakupunktur – Auricoloterapi

Øreakupunktur kan blandt andet benyttes, hvis du lider af:

  • hovedpine
  • migræne
  • allergi
  • led- og muskelsmerter
  • stress og uro
  • misbrug

Effekten af øreakupunktur er omgående og teknikken er veldokumenteret.

Teknikken er udviklet af den franske læge og forsker Paul Nogier og godkendt af WHO som en behandlingsform.

Når der opstår smerter i kroppen, vil disse afbilde sig i øret, og der vil fremkomme et område på øret med smerter.

Når området påvirkes ved hjælp af nåle, vil det via centralnervesystemet påvirke det tilsvarende sted i kroppen og skabe smertelindring.

Share This