Stemmetræning – formidling- hjælp til dig der stammer

 

Alexanderteknik er igennem 100 år blevet anvendt til professionel stemmetræning, målrettet disse erhverv.

At være god til at formidle offentligt er en stor styrke

Ønsker du at blive en bedre formidler, at styrke din stemme og udfolde dit talent som foredragsholder, underviser, sanger eller skuespiller? Eller er du stammer og træt af hver dag at kæmpe med stemmen?

Hos Birgitte Due får du professionel træning med udgangspunkt i dine specifikke behov.

Som underviser har jeg stor erfaring både i individuelle forløb og kurser for flere, hvor sammenhængen mellem stemmebrug, kropssprog og psyke går op i en højere enhed.
Afhængig af behov lægger vi vægt på følgende tre faktorer:

Få et individuelt træningsforløb, deltag i kursus, foredrag eller en kombination, så skriv til mig på mail mail@birgittedue.dk og få yderligere information om pris, mulige datoer osv.

Kropssprog er halvdelen af indholdet

Når vi kommunikerer, tænker vi typisk ikke over, at kropssproget udtrykker 50% af indholdet. Kropssproget er med til at fange interessen hos tilhørerne, men omvendt – hvis det, vi siger med ord, ikke stemmer overens med det, vi siger med kroppen – så virker vores kommunikation utroværdig. Birgitte Due hjælper dig med at få et bevidst kropssprog, der harmonerer med det sagte.

Stemmetræning og hjælp til dig der stammer

Vil du gerne have din stemme til at lyde bedre? Eller har du en udfordring med din stemme?

Vil du gerne kunne jonglere mellem f.eks. at tale kraftfuldt, beroligende eller opmuntrende? Beherske din stemme i stresssituationer?

Eller er du stammer og træt af hver dag at kæmpe med stemmen?

Hos Birgitte Due lærer du de basale funktioner, der er afgørende for en god stemmebrug: Bevidsthed om kropsholdning, åndedræt og om stemmefunktion både i sang og tale.

Når du har lært det, vil det slide mindre på stemmen, hjælpe til at undgå hæshed og overanstrengelse, mindske din stammen og give grundlaget for at kunne bruge stemmen, sådan som du gerne vil.

Birgitte Due har stor erfaring i at hjælpe. Når du stammer, spænder du i hals og stemmelæber. Det er derfor du stammer.

Book en tid og lær teknikkerne, så du kan styre din stemme og undgå de stressfulde situationer, du plejer at havne i.

Sikkerhed, fremtoning og gennemslagskraft

Skal du tale i en større forsamling, til eksamen eller jobsamtale? For nogen er tanken om at tale i offentlighed nok til at gøre dem nervøse. Stemmen lyder usikker og talen bliver lav, man får ikke sagt, det man gerne vil og ofte vælger man at undgå at tage ordet. Hos Birgitte Due arbejder du med selvtillid og lærer de relevante teknikker, som gør, at du bliver sikker og få mere gennemslagskraft. Vi kan også arbejde med fremtoning, hvis du har udfordringer f.eks. med at virke underdanig og selvudslettende eller omvendt blive opfattet som aggressiv af andre.

Share This