Go to Top

Smerter i skulder, ryg og nakke

Smerter i skulder, ryg og nakke

Få hjælp mod smerter i skulder, ryg og nakke.
Når vi oplever at have smerter i skulder, ryg og nakke er det kroppens signal om at der er noget galt. Mange oplever at deres smerter forsvinder i perioder, men at de samme problemer bliver ved med at vende tilbage.

Dette er særligt tilfældet, hvis smerterne skyldes uhensigtsmæssige bevægevaner og kropsstillinger. I sådanne tilfælde er det nødvendigt, at finde årsagen til at smerterne opstår, for at kunne forebygge at de vender tilbage.

Jeg kan lindre og afhjælpe akutte smerter i skulder, ryg og nakke ved hjælp af akupunktur, åndedrætsøvelser og afspænding, og jeg kan hjælpe dig med at finde årsagen til dine smerter og til at ændre grundlæggende bevægemønstre og kropsstillinger ved hjælp af posturologi og Alexanderteknik.

Når de uhensigtsmæssige vaner ændres, vil årsagen til smerterne ikke længere være tilstede og du vil opleve, at smerterne fortager sig.

Når du har smerter i skuldrene, ryggen  eller nakken er det naturligt at blive bekymret for hvad smerterne skyldes og hvor længe de vil blive ved. Bekymringerne og tankerne omkring smerterne kan ofte komme til at fylde meget i hverdagen, og det kan gøre smertetilstanden endnu mere ubehagelig.

Samtidig kan bekymringerne sætte sig i kroppen som spændinger, og de er derved med til at forværre og  fastholde smerterne. Jeg kan hjælpe dig med at få kontrol over disse bekymringer, og lære dig teknikker til at tackle din situation på en hensigtsmæssig måde.

Kontakt mig endelig hvis du har yderligere spørgsmål omkring smerter i skulderene, ryggen og
nakken.

3     2

 

 

  bdue@stofanet.dk   29800047