Go to Top

Øreakupunktur – Auricoloterapi

Øreakupunktur – Auricoloterapi

Øreakupunktur kan benyttes til behandling af smerter og funktionelle forstyrrelser og til behandling hvis du ønsker at holde op med at ryge, overspise eller 24du ønsker at komme af med en anden form for afhængighed. Øreakupunktur kan også benyttes som behandling for at skabe afstressning og beroligelse.

Effekten af øreakupunktur er omgående og teknikken er veldokumen-teret. Øreakupunkturen er udviklet af den franske læge og forsker Paul Nogier og øreakupunkturen er godkendt af WHO som en behandlings- form.

Øreakupunktur arbejder via centralnervesystemet, der er forbindelse mellem smertebanerne og ørets nerveforsyning. Når der opstår smerter i kroppen vil disse smerter afbilde sig i øret, og der vil fremkomme et område på øret med smerter. Når området i øret på- virkes ved hjælp af nåle, vil det via centralnervesystemet påvirke det tilsvarende sted i kroppen. Det er på den måde bl.a. smertelindringen foregår.

Reference

“Jeg har i en længere periode haft ondt i min højre achillessene samt ømhed på indersiden af mit venstre knæ. Jeg har lavet let styrketræning efter vejledning af en fysioterapeut med mærkbar effekt. Ømheden har dog ikke på noget tidspunkt været helt væk.
Jeg har fået 2 behandlinger hos Birgitte Due, Hvor hun har tjekket mig posturologisk for samsyn, kæbespændinger, sammenbid og balance på fødderne, talt med mig om problemerne og har efterfølgende behandlet mig med små akupunkturnåle i mine øre.
Det har hjulpet på ømheden, således at ømheden praktisk talt er helt væk nu. Jeg kan træne, spille bold og bevæge mig uden ømhed i knæ og achillessene.
Jeg laver fortsat styrketræning for at forebygge.”

Rene en fysisk aktiv mand i 30 erne

  bdue@stofanet.dk   29800047