Go to Top

Akupunktur i Aarhus

Vores krop reagerer med smerter og spændinger, når kropsholdningen er ude af balance, når vi bruger forkerte arbejdsbevægelser, når vi arbejder i for ensidige stillinger, eller når vi har været ude for skader. Daglige irritationer, uløste konflikter eller for stort arbejdspres påvirker også vores krop, der svarer igen med smerter, hovedpine eller andre fysiske symptomer. Akupunktur er en af de metoder, jeg i Birgitte Due anvender til effektivt at behandle smerter og spændinger både akut og som længerevarende behandling.

Jeg arbejder med tre former for terapi:

Nada Akupunktur

  • Angst
  • Søvnløshed
  • Afhængighed af sukker, stoffer, rygning

Nada er en akupunktur metode, som benyttes til at berolige hele nervesystemet, behandle angst, søvnløshed, fysik og psykisk uro, anspændthed, irritabilitet, depressionslignende tilstande, abstinenser, stoftrang mv. Behandlingen foregår med 5 mikroskopiske nåle i hvert øre, som skal sidde i 30 til 60 minutter. Under behandlingen ligger du behageligt på en briks, samtidigt med at jeg afspænder hele din krop. Pris for 30 min.: 350 kr. Og for 60 min.: 550 kr.

Posturologi – læren om menneskets stilling

Mange mennesker falder sammen eller har skævheder, som forårsager smerter og spændinger. Her kan posturologi være en genvej. Vi holder os oprejst ved hjælp af tonus (spænding) i de inderste muskler. Denne tonus kan vi oftest ikke påvirke ved at slappe af eller stå anderledes, den er centralt reguleret fra hjernen og udgør kroppens stilling. Halvdelen af os er skæve, når vi står og slapper af. Det vil sige at nogle af de inderste muskler er mere eller mindre spændte. Denne ubalance skyldes, at hjernen har fået forkerte eller mangelfulde oplysninger om, hvad der er vandret og lodret og derfor beregnet en forkert stilling. I posturologi arbejder vi derfor med at genskabe musklernes symmetri.

Øreakupunktur – Auricoloterapi

Øreakupunktur kan benyttes til afstressning og beroligelse samt til behandling af smerter og funktionelle forstyrrelser, overspisning, rygestop samt andre former for afhængighed. Effekten af øreakupunktur er omgående og teknikken er veldokumenteret. Teknikken er udviklet af den franske læge og forsker Paul Nogier og godkendt af WHO som en behandlingsform. Når der opstår smerter i kroppen, vil disse afbilde sig i øret, og der vil fremkomme et område på øret med smerter. Når området påvirkes ved hjælp af nåle, vil det via centralnervesystemet påvirke det tilsvarende sted i kroppen og skabe smertelindring.

  bdue@stofanet.dk   29800047