Go to Top

Kropsterapi

Kropsterapi

Vores krop reagerer med smerter og spændinger når kropsholdningen er ude af balance, når vi bruger forkerte arbejdsbevægelser, når vi arbejder i for ensidige stillinger eller når vi har været ude for skader. Daglige irritationer, uløste konflikter eller for stort arbejdspres påvirker også vores krop, der svarer igen med smerter, hovedpine eller andre fysiske symptomer.

Det liv vi lever kan ikke undgå at give os problemer, belastninger og stress, men vi har selv stor indflydelse på hvordan, vi tager det, og hvad vi kan gøre for at blive mere robuste. Med en veltrænet krop er der større muligheder for at være sund, afspændt og velfungerende. En person med en sund naturlig kropsholdning har en stærk udstråling.

At lære sig selv at kende gennem kropsterapi er vejen til et bedre fundament, større selvforståelse og øget kropsbevidsthed. Jeg kombinerer teori og praksis og søger i samarbejde med dig at finde årsagen til problemerne. Du vil lære at bruge din krop så hensigtsmæssigt som muligt og blive opmærksom på
hvordan krop, psyke og adfærd indvirker på hinanden.

  bdue@stofanet.dk   29800047