Go to Top

Afspænding

Har du hovedpine? Afspænding hos Birgitte Due i Aarhus

Afspænding handler om at skabe en bedre balance mellem krop og psyke. Med en afspændt krop vil du opleve mere ro og velvære og få fornyet energi.

Mange kender til at have muskelspændinger, som især mærkes når man er presset fysisk eller psykisk. Når du modtager afspænding vil du opleve, at ikke bare det fysiske pres letter, men også følelsen af at være psykisk presset mindskes.

Alle kan få glæde af en afspænding, hvis man ønsker mere velvære og overskud i hverdagen.

Hvis du har gener som bl.a. hovedpine, ondt i skuldre, nakke, ryg, har koncentrationsbesvær eller søvnproblemer, kan afspænding være en god hjælp.

Sådan foregår en individuel afspændings session imod bl.a. hovedpine

Når du kommer vil undervisningen starte med en samtale om hvordan du har det og årsagen til at du søger undervisning. Ud fra denne samtale vil jeg hovedpine Aarhustilrettelægge sessionen således at hele kroppen bliver inkluderet, dog med særlig fokus på de steder hvor eventuelle gener måtte være.

Ved den liggende del af undervisningen er du placeret på en briks. Undervisningen er meget blid og foregår som let manipulation, med rolige tryk og stræk af dine muskler. Det føles som velgørende massage men går langt dybere, da det både påvirker muskler, bindevæv, sener, ledbånd og knogler. Musklerne etc. afspændes,og hjernen og nervesystemet kommer i en tilstand af dyb ro og balance.

Efter den kropslige behandling vil du blive vejledt i øvelser som du kan bruge hjemme, for at bevare eller genkalde den ro og balance du har opnået, eller til at arbejde med de gener du eventuelt har. Det kan også være vejledning i brug af kropsmeditation eller visualisering.

Metoderne er Alexanderteknik, afspændings- og Bevægelsespædagogik og Kranio-Sakral Terapi.

  bdue@stofanet.dk   29800047